Шаби шик къща

Когато се споменава стилът шаби шик, някои си представят купчина стари вехтории втора употреба, набързо пребоядисани или реновирани с декупаж и дребни поправки. Това не винаги е така и доказателството е тази шаби шик къща в Транкосо, Бразилия.

Интерпретацията на спорния стил в това жилище е много интересна и обогатена с етно и рустикални елементи. Има и уникални включвания на модерни акценти.

Интригуващата шаби шик къща е с външна фасада в керемиден цвят, с дълга дървена веранда, от която с часове маже да се наблюдават морето и огъваните от бриза палми.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Шаби шик и винтидж акценти в 100 годишен апартамент

Вътре стените са боядисани в наситено морско синьо, което сякаш вкарва морското настроение във всеки кът на къщата. Веднага прави впечатление необикновения декор на стаите, състоящ се от множество предмети от индианския и колониалния бит, както и някои по-съвременни. Най-интересна е стената с дървен декор имитиращ етажерка с книги. Друг изключително интересен кът е масичката на верандата, над която има вградено в стената прозорче със статуя на Мадоната.

Онлайн магазин на GRANDecor