Чудно лято във винтидж каравана

Чудно лято във винтидж каравана

Лято, слънце, море, една винтидж каравана и защо не? Кой би отказал подобно предизвикателство?

В миналото тази каравана е разнасяла вкусни лакомства из Флагстан, Аризона, но днес е преобразена и позиционирана в източната част на залива Оукланд, Калифорния. Тя е един своеобразен пристан за уморени пътници. Така наречената каравана Kenskill 1964 е реставрирана така, че в нея, ще се чувствате като у дома си. Особено очарователен е този винтидж дизайн, който й придава допълнителна свежест и настроение.

Хубаво голямо легло, удобна кухненска част с необходимото обзавеждане, кокетна тоалетна с душ, практични пространства, ниши за багаж и много цвят – това е страхотна винтидж каравана.

Розово, лилаво, резеда, жълто, синьо, черно и бяло са само малка част от цветния калейдоскоп, който ни поглъща от самия вход.

Едно от големите предимства е филтрирането на водата в караваната. Рециклираните отпадъчни течности се изливат в градината, където също могат да бъдат от полза.

Кокетните приоми в помещенията – нежни завески с панделки, пухени възглавнички, цветни мотиви, райе и шахматни решения върху фаянса придават допълнителен чар и извайват цялостната визия.

Тази винтидж каравана е приказно място за отмора. Доверете ни се и се насладете на това цветно, красиво и не по-малко удобно местенце за релакс. Колко малко му трябва на човек да живее с усмивка. Ааааах, морето!

източник