Чаровен малък апартамент в бяло

Малък апартамент в бяло

Ще ви отведем в шведския град Стокхолм и ще надникнем в малко студио с модерен дизайн и типично по скандинавски бял интериор.

Важно в малките пространства е площта да бъде максимално оползотворена. И тук помещението от 31 кв.м. е общо с обособени ниши за готвене, хранене, отмора и сън. Белите стени и обзавеждането в този нюанс са в отличен синхрон със светла, естествена подова настилка. Вратите липсват, което наред с избора на цветова гама допълнително отваря площта.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Светъл малък апартамент с интериор в скандинавски стил

За да изпъкват отделните елементи в интериора е необходима умерена доза контраст. В това скандинавско жилище той е постигнат благодарение на млечносиви и черни акценти, както и на стилни огледални повърхности. Стъклената холова маса и меката мебел във всекидневната се отразяват перфектно в красивия овален полилей с меден цвят.

Кухнята е семпла, но много практична. Златните дръжки на шкафовете пасват чудесно на пъстрия мраморен кухненски гръб.  Иноксовите електроуреди са подходящ избор предвид сивите тонове наоколо.

Кухня в бялоПрозорците са разположени по продължение на цялото помещение и естествената светлина в този дом не е дефицит.

Интересни чернобели портрети и портативни модули за съхранение са разположени на територията на цялото студио.

Леглото е позиционирано в ниша в дъното до хола, като това дава възможност да гледате телевизия дори от легнала позиция в спалнята си.

Студио в скандинавски стилЧерният цвят е перфектния контраст за снежнобялата обстановка. Употребен е умерено в парапета на прозорците, декоративните възглавници на дивана, рамките на картините и част от шалтетата.

Традиционно по скандинавски на няколко места в жилището са позиционирани саксии с естествени цветя. Всеки дребен детайл в обстановката има своя принос за очарованието на общата композиция.

Уловете подходящите за вас идеи за обзавеждане на малък апартамент. Импровизирайте и добавете своята щипка любов. Добрият резултат е гарантиран!

Онлайн магазин на GRANDecor