Цветен тавански апартамент за ценители

Цветен тавански апартамент за ценители

Определящо за красивата визия на едно жилище обикновено не е пространството, а успешния дизайн и функционалния облик на помещенията. В потвърждение на тази теза сме ви подготвили един отличен пример за обзавеждане на цветен тавански апартамент.

Макар и мансардно, това жилище излъчва простор и удобство. Може да се каже, че е един ярък пример за стилен, модерен апартамент. Отворени помещения, минималистично обзавеждане, красиви тонове и смели интериорни решения.

Впечатление прави изчистения вид на стаите – прави и пропорционални стени, в съчетание с лека стълба между нивата.

Основен цвят е белият. Той отваря площта и създава усещане за ширина и уют. За сметка на фона, всички допълнителни мебели в обзавеждането са ярки, модерни и много красиви. Бутиковото им излъчване в комбинация с лилаво, въглен, бордо, синьо и сиво допълват елегантната визия на дома.

Комбинацията от метални конструкции по тавана и кожени облицовки по мебелите гарантират изискания стил в помещенията. Стилни кубове по стените, минималистични решения в дизайна и нотки на индустриален стил ни карат да се чувстваме уютно в тази среда.

Впечатление в интериора правят модерно LED осветление под формата на пури по тавана, както и красиви дървени фигури с богата азиатска орнаментика и естествен дървен под.

Този цветен тавански апартамент е отличен пример за ценители!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor