Семпъл и цветен мини апартамент

Семпъл и стилен цветен мини апартамент

Вижте този семпъл и цветен мини апартамент!

Това малко бижу се намира в село Ленсоветовский, в близост до Санкт Петербург, Русия. Проектиран от Geometrium, всеки аспект и пространство в този ярък малък апартамент отразява жизнеността на младата двойка, която го обитава.

Красивият дизайн на дома е следствие от едно фокусирано изследване на естетическите и функционалните възможности на малкото пространство. Жилището е с отворен тип план, като са очертани ясни зони – кухня, спалня и дори дрешник. Това прави общата площ  да изглежда подредено и удобно.

За основа в интериора е избрано бяло, а ярките тонове по стените и силните цветни акценти разчупват атмосферата. Подобна цветова стратегия откриваме и в банята, където плочки в различни цветове са монтирани разнообразно, за да се освободи пространственото ограничение. Допада ни и избора на осветление, което допълва модерната визия на дома и създава усещане за простор.

Този ярък мини апартамент предлага изобилие от идеи и виждания относно възможностите за живот на малка площ. Насладете му се!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor