Цветен женствен дом

Цветен женствен дом

Днес искаме да ви представим един женствен цветен дом, който ще ви даде многобройни идеи за свежа, пролетна декорация. Не е нужно да посетите луксозен магазин за домашни потреби и декорация за да вдънете живот на скучния интериор. Поставете раковина на мивката в банята, орхидеи на нощните шкафчета в спалнята, рисунките на детето си на стената или на хладилника и ще видите как домът ви ще разцъфне.

Вместо да негодувате, че не разполагате с градина, където да отглеждате всякакви цветя, защо не оформите такава на терасата? Не е нужно много – само няколко саксии и интересна поставка. Сменете старите пердета и завеси с щори от дърво или текстил. За да вкарате цвят във всекидневната можете да използвате ярко одеяло за дивана, разноцветни възглавнички или шарен килим. Ако поставите антична лампа в хола, тя ще се превърне в център на стаята и ще предизвика вниманието на всички гости. А когато искате да освежите спалнята, най-лесният начин е с нов комплект от цветни чаршафи.

Ако домът ви е малък, не е нужно да поставяте врати между всички помещения. Свободното преминаване ще подсили усещането за простор. Същият ефект можете да постигнете и чрез поставяне на стъклена стена в банята, въпреки че е прекалено смело решение.

Домът от снимките изобилства от интересни и красиви интериорни решения, които са приложими и изгодни. Надяваме се да може да ви помогне в декораринето на вашия дом-мечта!

via

Онлайн магазин на GRANDecor