Хотел с панорамна гледка, оставаща ви без дъх

Хотел с панорамна гледка оставаща те без дъх

Този уникален хотел в Санторини се нарича Aqua Luxury Suites. Перфектното разположение на сградата открива прекрасни гледки от абсолютно всеки апартамент, намиращ се на територията му. Това място е сбъдната мечта за всеки посетител.

Чистата бяла визия на този хотел с панорамна гледка придава още по-специално усещане сред туристите. На този фон дизайнерите са избрали цветни и ярки елементи в обзавеждането. Тюркоаз, бежово и розово са акцентите, които най-често срещаме в интериора.

Големите прозорци, светлите нюанси и семплото, ненатрапчиво обзавеждане правят обстановката неповторима. Отворените етажирани пространства създават усещане за необятност. Красиви сектори със сенници и джакузи под открито небе позволяват на посетителите да релаксират пълноценно сред красивата природа на Санторини.

Нестандартните форми на помещенията и прилежащите им тераси правят атмосферата наистина неповторима. Всеки гост попада в свой интимен свят, където необезпокояван от останалите посетители може да се любува, както на гледката към насечения бряг, така и на красивата морска шир.

Еднакво добре ще се чувствате, както в стаята, така и на верандата си. Обособените кътчета и на двете места позволяват да си изберете къде да се нахраните или да си починете.

Този хотел с панорамна гледка гарантира удоволствия. Насладете му се!

източник