Фермерска къща до езерото

Фермерска къща до езерото

Архитектурата на тази къща е вдъхновена от старите фермерски къщи. Постройката се намира в Бъркшиърс, Масачузетс и е разположена на брега на езеро. Сградата се състои от няколко части с различна височина, всички с островърхи високи покриви.

Известно е, че някога във фермерските къщи на долния етаж са били помещенията за животни, на средния са живеели стопаните, а към покрива са се складирали различни  продукти като сено, царевица и др. В тази крайезерна къща такива помещения няма, но високите тавани и двойният ред прозорци напомнят на някогашния замисъл.

Вътре къщата е уютно обзаведена. Голямата камина, меките дивани и китеникът на пода във всекидневната внасят комфорт и топлина. Трапезарията е с дълга маса за многолюдно семейство и гости, като маса има и на верандата за хранене на открито при хубаво време. Банята е с много интересна ретро текстура на стените и голям плетен абажур на лампата.

Къщата разполага и с малък кей, на който освен да пристават лодки, може да се разположат шезлонги, от които удобно излегнат, всеки може да се любува на красивата околност.

 

Онлайн магазин на GRANDecor