Уютна къща с басейн извън града

Уютна къща с басейн извън града

Ще ви пренесем в една топла и приятна обстановка, в красива къща с басейн извън града. Намира се в Испания и изцяло кореспондира с традициите на Средиземноморието. Многопластови рустик акценти обрисуват уютен интериор и релаксираща атмосфера.

Цветовете във вилата са нежни и пастелни, а материалите естествени. Дървени мебели, гредореди, тухлени фасади и памучни постели са в основата на приятната подредба и декорация. Цялата жилищна площ е решена в бежово, керемидено, бледосиво и жълто. Тонове, носещи настроение и страст.

Уютна къщаДетайлите в декорацията са многообразни, но специфични за стилистиката на къщата. Гравирани стъклени кани, полилеи с медни и гипсови акценти, състарено дърво, сребърни подноси, плетени кошници и мраморни фигури са само част от богатото разнообразие в декора на тази къща с басейн.

Помещенията са малки и преходни, като в голяма част от пространството вратите са заменени със заоблени сводове.


 

Мебели в класически стил от GRANDecor


 

Изваяният гипсов абсорбатор, красивото пано и медните осветителни тела и фенери са категоричното очарование на кухненската част от дома. Особено интересно е решението част от кухненския под да бъде постелен с фина рогозка, а излазът към двора е посредством вратопрозорец, състоящ се от две отваряеми части.

Спалнята е фино обзаведена в бели и пастелни тонове. Памукът е заложен в избора на завеси, постели и покривала. Мебелите и декорациите са малко, но достатъчно, за да гарантират комфорт и романтична атмосфера.

Спалня в провинциална къщаЕлегантният дизайн на тази къща с басейн продължава в просторна веранда във вътрешния двор. Тя е разположена под красив, масивен навес, в близост до басейна. От другата му страна се намира и добре обособената външна трапезария. Дървените колони и навесът позволяват да се чувствате комфортно на масата дори и през дъждовните летни дни.

Зелените растения, цветята и храстите в наоколо придават особена свежест и нежност на вилата. Каменен зид пък изолира пространството и гарантира необходимото уединение.

Гледката към морето е несравнима, а за да имате пълната възможност да й се насладите навсякъде под верандата и около басейна има красиви дървени пейки и удобна мека мебел.

Насладете се на тази рустик действителност, наистина си заслужава!

Онлайн магазин на GRANDecor