Стил и идейност в уютна гарсониера

Стил и идейност в уютна гарсониера

Независимо от площта си всяко жилище трябва на първо време да е уютно и практично. В ограничените пространства задачата е значително по-сложна, но има дизайнери, които приемат предизвикателството и се справят отлично.

Подбрали сме да ви покажем една уютна гарсониера, обзаведена в скандинавски стил и красиви цветове.

Светлината е приоритет в жилището. Както добре знаем, този факт допълнително уголемява пространството. За целта по прозорците няма поставени щори и пердета, а дограмите са боядисани в снежно бяло.

Цялостният фон на жилището е светъл – бели стени и таван, бледо кремав дървен под и преобладаващи мебелни конструкции в бяло. На целия този пастелен и свеж фон, дизайнерът е поставил ярки цветови акценти чрез част от обзавеждането и декорациите. Открояват се сив диван, кафява маса, пуфове в охра, резедав скрин и лампиони в жълто.

Тук ще откриете красиви идеи за малък апартамент. Холовата масичка от две вграждащи се части е една от тях. Щайгата, като поставка за книги и преносимата рамка за закачалки в хола са особено свежи решения. Висящата от тавана сгъваема мрежа за плодове в кухнята е оригинална идея за всеки дом с ограничени пространства.

Осветителните тела са семпли, с овални форми и високо поставени в близост до тавана. Това също е начин да се отвори визуално площта в помещението. Прочети повече...

Онлайн магазин на GRANDecor