Разположена в прелестния южен курорт Коста дел Сол, тази великолепна ваканционна къща е прекрасен пример за светъл и уютен семеен дом, създаден с много вкус, вдъхновение и любов.

Изградена в непосредствена близост до плажа, тази възхитителна вила в Марбея изглежда като късче от заобикалящата я природа. Всичко тук внушава спокойствие, безгрижие и удоволствие. Архитектурата и дизайнът, дело на ATD Studio, изобилстват от естествени материали, които създават връзка с природата и осигуряват приятна атмосфера, в която човек може напълно да се отпусне и да забрави за грижи и ангажименти.

Дневна във ваканционна къщаВсеки детайл е подбран с внимание, с цел да се съчетаят по естествен начин ефирната свежест на средиземноморския бряг с рустикалния уют на провинцията.

Откритите греди на таваните и подовете от грубо обработен естествен дървен материал са естетически съчетани с пастелните светли тонове на стените, с лекия текстил от естествени влакна и с множеството интериорни аксесоари от ратан и камъшит.

Присъстват различни и разнообразни елементи изработени от рециклирани естествени материали, а декорацията е семпла, пестелива и изцяло в стила на един провинциален дом.


 

Обзавеждане в земни тонове от GRANDecor


 

Кухнята и трапезарията са обединени чрез подходящо планиране на зоната, и тази връзка създава неповторим домашен уют. Кухненското обзавеждане е в рустикален стил, с акценти в пастелно сиво.

Тъй като през по-голяма част от годината времето е топло, дневната е просторно отворена към терасата – любимото място на семейството за общуване, забавления или почивка. В по-хладните дни, големите еркерни прозорци затварят този преход и обитателите могат да се насладят на уюта на разпаления огън в камината, меките дивани и кресла и леките завивки.

Къща с басейн и градинаВсичко в задния двор е предвидено да носи удоволствие. Самият двор е ограден със „стена” от зелена растителност, изпъстрена с акценти от цветни лехи. Само на крачка от уютната тераса е изграден малък басейн, както и зони за слънчеви бани и релакс, детски кът за игра и малка трапезария на открито за събиране с приятели или романтична вечеря за двама под звездното небе на Испания.

Снимки: Felipe Scheffel Bell

Онлайн магазин на GRANDecor