Уютен тавански апартамент

Уютен тавански апартамент

Скандинавците наистина знаят как да запазват топлината в дома, така необходима през дългите студени зими. Ето как е оформен един уютен тавански апартамент в Швеция – с много фантазия и меки, удобни мебели, отрупани с пухкави шарени възглавнички.

Скосените тавани придават неповторима приказна романтика. Камината с натрупани пред нея дърва, сякаш разпръсква топлина дори да не е запалена. Стените са боядисани в бяло.

В помещенията на този уютен тавански апартамент е осигурена достатъчно светлина от прозорците, които са доволно широки, въпреки променливата и на места малка височина на жилището. Кухнята и трапезарията са в едно помещение. Кухненските шкафове са бели и с изчистени форми и не заемат излишно място с орнаменти и аксесоари. Масата за хранене е широка и удобна, а столовете – дървени, в естествен цвят на дървесината.

Спалнята е почти цялата заета от голямо меко легло, което мами за сън и почивка с топли завивки в бяло с черна флорална текстура. Букетът от червени и розови рози внася цветно петно и освежава стаята.

Красота и уют!

Онлайн магазин на GRANDecor