Уютен малък апартамент в Париж

Уютен малък апартамент в Париж

Даже и малките жилища в Париж изглеждат някак особено и специално. Привлекателна е визията и на този уютен малък апартамент, разположен на само 30 кв.м. Той се отличава със стилни решения и изискан вкус на дизайна.

Пространството в жилището е светло и приветливо. Наблюдаваме бял фон, светъл под и правилни форми на помещенията. Всичко това в комбинация с минималистичното обзавеждане придават нежен и привлекателен вид на дома.

От следващите снимки можете да вземете доста идеи за малък апарамент. Светлите пространства и големите прозорци създават усещане за повече простор. Изборът на греди и орнаменти от естествено необработено дърво в интериора също е класна идея за уютен малък апартамент.

Контрастът на тъмните мебели в черно и синьо в хола завършва динамиката в дизайна на помещението.

Интересно е решението по-голямата част от стаите да са тонирани в бяло. Кухненските шкафове са в отличен контраст с всекидневната наоколо. Спалнята е нежна и романтична, боядисана в бяло. Ленените завеси и дървените греди по тавана са просто акценти в изчистения дизайн. Прозрачното кресло е подходящ елемент насред минималистичните решения.

Банята е класически свежа, тонирана изцяло в бяло. Иноксов обков и орнаментика, в съчетание с тъмен под под душа са акцентите, които внасят баланс чрез цвят в помещението.

Не на последно място ще отбележим и парапетите зад дограмата в жилището – красиво решение за решетка в бяло и черно, осеяни с красиви кашпи и нежни зелени растения.

Привлекателно жилище, нали? Малка площ, но стилни и практични идеи. Порадвайте му се!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor