Уютен каменен дом сред красива природа

Уютен каменен дом по средиземноморски

Този прекрасен каменен дом, който открихме в близост до Барселона, е безопасно скрит от любопитни очи, поради факта, че от всички страни е заобиколен от великолепна дива природа. Собствениците се радват на уединение, въпреки че са поставили огромни прозорци във всички стаи. Когато търсите пълна тишина и спокойствие, подобен вид жилище е точно това, от което имате нужда!

Дялани каменни облицовки грабват вниманието ни още от верандата. Стилни акценти и пищна зеленина я превръщат в уютен кът за релакс.

Домът е тониран в предпочитаните за средиземноморския стил светли, топли нюанси. Съчетанието със светло естествено дърво е силно въздействащ. Откриваме още меки памучни тапицерии, дървени капандури по огромните прозорци и солидно количество естествена светлина. Бутиков многопластов полилей и многобройни елементи от стъкло и дърво придават тежест на обстановката.

Помещенията са преходни, но всяко едно се отличава с особена индивидуалност.

Кухнята е мечта за всяка домакиня. Голям работен плот е разположен срещу на котлона и нестандартния абсорбатор. Мултифункционалната роля на плота е предимство, което трябва да се оцени. Интересните осветителни тела в стил „нощна лампа“ на щипка са атрактивен акцент. Директният излаз към верандата гарантира поредното удобство за домакините.

Ратанов стол, нестандартна необработена пейка, състарен бутиков гардероб и удобно легло са неизменна част от обстановката в спалнята. Там интериорът е решен в бяло, бежово и светло кафяво. Идеално съчетание на цветове и не на последно място перфектен избор на материи като памук, лен и вълна.

Насладете се на уюта и спокойствието!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor