Уютен каменен дом сред красива природа

Уютен каменен дом по средиземноморски

Този прекрасен каменен дом, който открихме в близост до Барселона, е безопасно скрит от любопитни очи, поради факта, че от всички страни е заобиколен от великолепна дива природа. Собствениците очевидно нямат нищо против този квартал с пищна природа и са поставили огромни прозорци във всички стаи. Когато търсите пълна тишина и спокойствие, подобен вид пространства са точно това, от което имате нужда!

Дялани каменни облицовки грабват вниманието ни още от верандата. Стилни акценти като иноксов полилей, сгъваеми столчета, красива кръгла маса и стъклени елементи я превръщат в  уютен кът за релакс сред природата.

Красива растителност, изискани мебели от масивно дърво и бял ратан придават изискана визия, въпреки семплите си форми.

Домът е тониран в предпочитания за средиземноморския стил бял нюанс. Съчетанието със светло естествено дърво е силно въздействащ. Откриваме още меки памучни облицовки, дървени капандури по огромните прозорци и солидно количество естествена светлина. Бутиков многопластов полилей и многобройни елементи от стъкло и дърво придават тежест на обстановката.

Помещенията са преходни, но всяко едно се отличава с особена индивидуалност.

Кухнята е мечта за всяка домакиня. Голям работен плот е разположен срещуположно на котлона и нестандартния абсорбатор. Мултифункционалната роля на плота е предимство, което трябва да се оцени. Интересните осветителни тела в стил „нощна лампа“ на щипка ни оставят безмълвни. Директният излаз към верандата гарантира поредното удобство за домакините.

Леки ратанови постелки, нестандартна необработена пейка, състарен бутиков гардероб и удобно легло са неизменна част от обстановката в спалнята. Там интериорът е решен в бяло, бежово и светло кафяво. Идеално съчетание на тоналности и не на последно място перфектен избор на материи като памук, лен и вълна.

Стилно и красиво! Насладете се на този дом!

източник

1 коментар

СПОДЕЛИ МНЕНИЕ

Напиши своя коментар!
Въведи твоето име