Уютен и свеж кокетен апартамент

Уютен и свеж кокетен апартамент

С огромно удоволствие ви представяме един малък и кокетен апартамент. Намира се в София и е разположен на площ от 47 кв.м. Изглежда нежно, уютно и излъчва неповторима романтика.

Заслугата за тази перфектна визия на апартамента е на твореца Антония Саранеделчева, основател и собственик на студио за интериорен дизайн „Моми Студио“. Проектирайки жилище за млада дама, дизайнерката е спазила максимата, че домът трябва да изразява човека, който го обитава. Решенията са нежни, цветовете топли, атмосферата е романтична и красива. Провансалски стил се излива от всеки детайл в интериора.

Холът, трапезарията и кухнята са сляти в обща жилищна площ. За да се подсили въздействието и преходността между секторите са използвани няколко основни цвята – бял, кремав и розов в елегантна комбинация.

В бяло са тонирани подовата настилка, кухненската и холовата маси и фееричните завеси. Кремавото е изборът на цвят за дивана в хола и кухненските шкафове. Нежни цветни мотиви са акцент в дамаската на креслото, щорите на прозорците, ретро полилея и декоративните възглавнички. Перфектно допълнение към общата визия са столовете около масата в кухнята, подбрани в бяло-розово райе. Бледите стени са в отличен баланс с тъмния цвят на дограмата в помещението.


 

От магазина: В стил винтидж


 

Както в повечето малки жилища, така и тук, площта трябва да бъде усвоена максимално. За целта част от коридора е внесена към пространството на банята и спалнята.

И в спалнята властва красивата комбинация от бяло, кремаво и розово. В синхрон с тях е добавен и син нюанс, използван в избора на пердета и декоративни възглавнички. Светлият фон създава усещане за простор, а големият прозорец зад леглото също пропуска солидно количество светлина в помещението. За повече уединение, може да се използват красивите флорални щори, които са и основен акцент в спалнята.

Ясно изразен провансалски стил забелязваме и в банята – семпла и удобна част от малкия кокетен апартамент. Всичко от формата на мивката, през размката на огледалото и ефектния флорален фаянс символизира красота и неподправен финес. Съчетани с удобната подредба на мебелите, банята е своеобразен пример за успешен интериорен дизайн на малко помещение.

Апартамент “Кокетно” е истиско бижу! Имайки предвид цялата визия на жилището, излъчването и професионалния подход, смело можем да заключим, че наградите на Антония Саранеделчева в категориите мебелен и интериорен дизайн са абсолютно заслужени.

Насладете се на снимките в галерията ни!

Фотограф: Яна Блажева

Онлайн магазин на GRANDecor