Уютен и свеж апартамент с оранжеви акценти

Уютен и свеж апартамент с оранжеви акценти

Днес ще ви представим свеж апартамент с оранжеви акценти, който се намира в Барселона и е характерен с преходността на помещенията.

Разполагаме с естествен дървен под, който внася топлина в жилището. Стените и прозорците са снежно бели и това позволява да се акцентира чрез избора на обзавеждане.

Пухен килим и удобна мека мебел в бяло са част от всекидневната. Плавен преход към трапезарията са белите модерни столове около масата за хранене. Кухнята е решена в оранжево и инокс – отлична симбиоза на топъл и студен нюанс. В комбинация с белия тухлен гръб, имаме едно съвременно решение за удобна и красива кухненска част. Спалнята излъчва романтика и нежност. Изцяло е тонирана в бяло, а цветните акценти подсилват въздействието й. Тук елементите са подбрани в богата палитра от тонове. Червено кресло, иноксови рафтове и нощни лампи, лилаво шалте, нощно шкафче във венге. Банята е боядисана в категоричните бяло и оранжево – стилна, красива и удобна.

Ако търсите идеи за употребата на два цвята в модерен интериор, разгледайте този свеж апартамент с оранжеви акценти. Няма начин да не откриете нещо за себе си.

Онлайн магазин на GRANDecor