Уютен дом със съвременен дизайн

Уютен дом със съвременен дизайн

Има места по света, на които се пренасяме с особено удоволствие. Именно до такова кътче ще се докоснем и сега с помощта на снимките в галерията. Тавански апартамент със съвременен дизайн, намиращ се в Израел. Домът е с жилищна площ от 146 кв.м, като не броим терасите със своите 130 кв.м. Апартаментът е с четири спални и две бани. Какво повече му трябва на човек?

Първата особеност на жилището е подчертаването на функционалността на пространствата с помощта на различни нива и височини. Дизайнът е определил една основна площ, около която е надградена останалата част от помещенията.

Кухнята е особено атрактивна. Тя е издигната на платформа над нивото на всекидневната трапезарията. Изчистената й визия е сведена до полиран бял плот и матирани повърхности в черно и инокс. Островът е мултифункционален, съчетаващ работна площ и място за хранене. LED пура в нишата над мивката, стъклен гръб и стилна батерия подсилват изисканата визия.

Особено важна функция в интериора има черната метална етажерка. Тя отделя визуално пространството на кухнята от всекидневната и трапезарията. Това решение обособява още по-ясно отделните части на тази обща територия.

Осветителните тела са съществена част от обзавеждането. Те са разнообразни, с индивидуална функция и форми. Кръгли, многоъгълни, подвижни, насочващи се, стационарни и стенни. Всяко от тях пасва чудесно на този съвременен, модерен интериорен дизайн.

Белите ролетни щори са единствения коректор на естествената светлина в жилището. Фееричните завеси са прехода към другата съществена част от пространството – голямата, просторна тераса.

Иновативните елементи са неизменна част от този уникален съвременен дизайн. Телевизорът се върти около ос, позволяваща движението му на 360 градуса. Така той може да бъде насочен към холовата гарнитура или към трапезарната маса.

Спалнята е семпла и модерна. Стъклена стена я дели от прилежащата баня. И тук терасата е екстра към площта на стаята.

Работната площ, обособена в коридора, показва доброто усвояване на квадратурата.

Детската стая е просторна и светла. Вградените гардероби и леглата, позиционирани до стената подсигуряват допълнителна площ за игра.

Гледката от терасата е не по-малко важен фактор за общото усещане за простор. Насладете се на виртуалната разходка в този подреден, модерен дом.

Онлайн магазин на GRANDecor