От старо жилище в модерен реновиран апартамент

Успешно преобразяване или модерен реновиран апартамент

В тази публикация сме подготвили да видите едно успешно преобразяване на старо жилище в модерен реновиран апартамент. Спряхме се на Чен Резиденс в Тайпе, Тайван, който е стар, 40 годишен апартамент, с изглед към живописния национален парк Yangming в Mt. Shamao. Паркът е известен с горещи извори и изумителен ландшафт.

Основна особеност на дома са неправилните форми на помещенията. Голямото количество колони и греди не позволяват да се обхване красивата гледка от всеки кът на апартамента. Това е и първата задача, с която са се справили проектантите от Archlin Studio. Изискването на собствениците е било да се отвори пространството, а поводът да се сдобият с точно това жилище е красивия облик на обикалящата го природа.

След корекцията, с премахването на солидните стени и изграждането на подвижни такива /библиотеката например/, пространството в апартамента изобилства естествената светлина. Кухнята прелива в модерен хол, което създава допълнителен простор.

Подобна стратегия е ползвана и при обновяването на двете спални в задната чст на жилището. Плъзгащи фурнирни плочи се ползват за заместител на солидни разделителни стени, което гарантира гъвкавостта на помещенията.

Рамките на прозорците са подчертани в изразителни тонове и материали, които в комбинация с гледката през стъклата създават илюзията за истинска живописна картина.

Цветовете в жилището са топли и нежни. Линиите са изчистени, а луксозно обзавеждане и присъствието на естествен камък и фурнири допълват визията на този модерен реновиран апартамент.

Насладете се на този красив и стилен дом!

Онлайн магазин на GRANDecor