Уникална планинска вила изцяло от дърво

С настъпването на зимния сезон много хора се замислят за почивка и забавления в планината. Каране на ски, усещането за естествена топлина от запалена камина, миризмата на дърво, купон с приятели и  снежни преживявания сред природата. Всички тези неща могат да се съчетаят на правилното място. Оптималният вариант е уединението в собствена ваканционна къща. За тези, които нямат такава сме предвидили виртуална разходка. Ще разгледаме една уникална планинска вила направена изцяло от дърво. Красива постройка с внушителен интериорен дизайн.

Планинска вила изцяло от дърво

Този луксозен ваканционен имот се намира в близост до центъра на Вербие – предпочитана ски зона в Швейцарските Алпи. Удобното местоположение и максималния комфорт гарантират незабравими спомени.

На пръв поглед забелязваме добрия баланс на традиционна архитектура с изцяло дървен интериор. Този избор на дизайнерите е перфектният начин да се създаде домашен уют и семейна атмосфера. В същото време унифицираната цветовата палитра и преобладаващият естествения светъл дъб успокояват сетивата.


 

От магазина на GRANDecor: В земни тонове


 

Кухнята, трапезарията и дневната споделят основното пространство на проземния етаж. Меката мебел, китният килим на пода и животинската кожа на табуретката са малка част от факторите, които оформят помещението.

Трапезарията е красиво позиционирана в удобна близост до кухненския бокс. Стъклен полилей с червени висулки изпъква на фона на масивните пейки и столове. Къси, ленени перденца допълват уюта около масата.

Трапезария в планинска вила

Няколкото спални са обзаведени еднотипно с удобни големи легла, красиви килими и животински кожи. Вграденото осветление и луничките по тавана придават модерна нотка в дизайна. Към всяка спалня откриваме просторна баня, решена в топли цветове.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Аромат на дърво в красиви рустик бани

Игралната зала с билярдна маса и ТВ кът е чудесно решение за релакс в уютната обстановка. Удобството на диваните и креслата допълнително предразполага към това.

Тази красива къща е създадена и с изцяло дървен екстериор. Визията на двора е съвършено замислена – големи, етажирани тераси с обособени площи с външна трапезария, барбекю и открито джакузи. Красивата зеленина и планинските гледки са незаменима част от общата картина. Потопете се в планинския рай!

Онлайн магазин на GRANDecor