Уникален цветен скандинавски апартамент

Интересен цветен интериор

Традиционно сме свикнали да свързваме скандинавския стил в обзавеждането с по-бледи нюанси, в които значително преобладава бялото. Днес ще разбием клишетата като ви покажем един свеж и цветен скандинавски апартамент. Ще ви изненада, но ще ви хареса, убедени сме!

Смелите цветове са основния чар на това жилище. Бялото и неутралните тонове, като че ли са избегнати целенасочено. В дома ни посрещат розово, жълто, черно, синьо и зелено – една уникална атмосфера за семейство с малки дечица.

Значителната квадратурата на жилището от 148 кв.м позволява на дизайнерите да творят на воля и да вложат цялата си фантазия като заложат на разнообразни цветове.

Една от важните характиристики в този цветен скандинавски апартамент е височината на таваните. Предимството на големите прозорци е пропускането на много естествена светлина. Това е особено важен фактор за един скандинавски интериор.

Дървеният под е избор в по-голямата част от помещенията. Единствено шарката и подредбата на паркета се различават в отделните стаи. Естествената настилка осигурява уют и допълнителна топлина в дома. Пъстрите мебели носят първичното и детското. Общият баланс накланя везните към скандинавското равновесие.

Спалнята е тъмна, но ефектна. Синьото е основен избор за тон, а белият гардероб и плетените пуфове по пода създават контраст и неповторим комфорт.

Стаите за деца са истински щури и много весели. На пода е нарисувана популярната графика за игра на „Дама“, а стените са извезани с красиви семпли фигурки, допълнени с огледалца и други забавни детайли. Изрисуван таван, легло, издигнато до тавана – всичко това прави атмосферата уникална.

Едва ли някой би останал безразличен към идейността и стила, който е заложен в дизайна на интериора в апартамента.

Плюш, памук и кожа, в бонбонени нюанси, са решенията за избора на мебелите. Откриваме кресла, дивани, килими, възглавнички и даже розово пиано. Ексцентрична визия, носеща настроение на всички у дома.

Освободете въображението и си създайте уютен дом, изпълнен с настроение. Идеите открийте в галерията ни. На добър час!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor