Снежнобял фон, изчистени линии, стилови съчетания и нестандартни форми – всичко това е събрано в един уникален тавански апартамент, разположен на 89кв.м. – подходящо жилище за млади хора с особено отношение към изисканата визия и модерните решения!

Когато имате задача да обзаведете ново жилище, нещата, които трябва да съобразите са много. Добре е първо да си изясните какъв ще е основният тон, както и стилът на обзавеждане. Особено интересни са проектите, в които е заложено на разностиловите съчетания в интериорния дизайн. Изобилие от атрактивни идеи ще откриете в красивия и практичен тавански апартамент, който ви представяме.

Тавански апартамент с тухлена стенаСъчетанието на няколко помещения в едно е често срещан ход при новопостроените апартаменти и точно такова решение наблюдаваме и тук.

Интересната тухлена стена във всекидневната е с целенасочено индустриална визия и се откроява перфектно на фона на цялостното интериорно решение в бяло. В унисон с нея, сгъваемото кресло и масичките за кафе са със семпла конструкция и атрактивна визия.

Скосените тавански части и гредоредите над трапезарията и кухненския плот  допълват романтичната атмосфера. Тъмният под носи необходимия контраст в това отворено мултифункционално помещение.

Столовете и масата за хранене са от дърво и копират цветовете на големите греди над тях.

Модернизмът на кухненския барплот и обковът в инокс прибавят нотка съвременно звучене на интериора.

Второто ниво е максимално добре оползотворено. Дебел матрак на пода позволява да поканите гост с преспиване у дома или да се насладите на следобедна дрямка на високо. Достъпът до тази таванска ниша е осигурен посредством подвижна стълба на стената.

Таванска спалняПлъзгащи се врати ни отвеждат към спалнята на дома. Високо легло с вградени чекмеджета и рамкирани снимки в асиметрия по стените изпъкват на свежия бял фон.

Пространството и тук е усвоено максимално. Доказателство за това е миниатюрен домашен офис в ниша, в близост до банята. Присъствието на малки акценти и декорации допълват домашния уют. Контрастът в спалното помещение отново идва с избора на тъмен под, подсилен с плътни сини завеси.

Спалня с панорамни прозорциОсновните предимства на стаята са голямото количество естествена светлина, навлизащо през френските прозорци и излаза към ефектна малка тераса със сгъваема маса. Функционалността на мебелите позволява, както да пиете кафе на открито, така и да сложите временно любимия си хамак. Балконът на този дом е пространство, което винаги може да служи за релакс и уединение на чист въздух.

Насладете се на уникалния тавански апартамент, който си има всичко!