Артистичната визия на жилището е цел и приоритет на много млади хора напоследък. Изобилието от цветове, материи и комбинацията на стилове като че ли се превръща в модната тенденция на съвремието.

Пренасяме се в уникален мезонет, обзаведен с екстравагантен интериор в ярки цветове. Красиво пространство, изпълнено с изразителни мотиви и умерена доза ексцентричност.

Архитектурата на жилищната площ предразполага към нестандартен подход и смели дизайнерски решения. Скосените тавани, неправилните форми на помещенията и колоните са само част от големите предизвикателства.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Уникален артистичен дом с винтидж находки

Всекидневната представлява просторно и пъстро помещение. Нишите в тухлените стени са изпълнени с масивни дървени лавици за книги, които обособяват една богата и красива цветна библиотека. Двулицевата мека мебел в средата на помещението, висящото кресло от тавана, стативът на художник и маслените пъстри картини в златни рамки по стените са основна част от цялостната стилистика на хола. Уютът на помещението е посдилен от камина, красиво изработена от камък, тухли и стъкло. Нетрадиционните висящи осветителни тела са важна част от общата концепция. Маса от щайги, многообразни дребни фигурки и сувенири, свещници, разнообразна растителност и солидна доза естествена светлина допълват свежата визия на стаята.


 

От магазина на GRANDecor: Цветни акценти в интериора


 

Кухнята и трапезарията споделят обща площ. Обстановката тук е също толкова цветна. Червено и синьо са основните нюанси, върху които е надграждано с дребни жълти, кафяви и черни акценти. Релефният червен фаянс на кухненския гръб е в унисон с аналогична стена до трапезната маса. Дървените столове пък кореспондират с черния плот на кухнята. Стените са изпъстрени с разнообразни керамични чинии, допълващи артистичната концепция на собствениците.

Кухня в ярки цветове

Спалнята на горния етаж е значително по-семпла от останалата част от апартамента. Както в цялото жилище така и тук металните конструкции са основен детайл. Рамката на леглото е с неправилна форма, като част от площта е предвидена като помощни рафтове и поставки за вещи. Разнообразието от картини в стаята показва още веднъж слабостта на обитателите към изкуството.

Банята е същинско бижу. Изцяло решена в мрамор тук балансът се гради на два основни нюанса. Удобството даже не подлежи на комeнтар, защото в това мокро помещение присъства всичко необходимо. Вана, душ, биде и красив умивалник са елегантно съчетани в пространството.

Луксозна бяна с вана

Перфектната работа на дизайнера Андрей Попов лъха от всеки ъгъл на този уникален мезонет на последен етаж. Въпреки изразено мъжкия подход в избора на цветове и форми, този дом излъчва особена топлина.

Онлайн магазин на GRANDecor