Строгост, стил, съвършенство: Уникален мезонет в София

Уникален мезонет в София

В съвременната архитектура все по-често се залага на апартаменти с разчупена площ, а в България има добри компании, които разработват качествени и конкурентни проекти.

В подкрепа на тази теза ще ви отведем в модерен софийски мезонет, дело на ALL IN STUDIO. Площта от 180кв.м. на този дом е наситена с изчистени, правилни форми, стилен интериор и безупречна геометрия в дизайна.

Определящи за добрата визия на едно жилище са материалите и цветовете. В този случай изборът на тонове гарантира търсената строгост. Съчетанието на изискани дървени ламперии, оребрени корпуси и огледални повърхности в тъмнокафяво и черно е безспорно модерно и стилно решение на дизайнерите. Балансът на тези цветове е постигнат чрез избора на бели разчупени тавани и красив мраморен под в същия тон.

Характерна особеност в този луксозен апартамент е геометрията, зададена като основен щрих в дизайна. Пирамиди, триъгълници, кубове и правоъгълници са разположени в различни части на пространството.

Както навсякъде, така и тук светлината в апартамента е основен фактор. Всяко помещение е с излаз към естествените слънчеви лъчи, но същинската красота е постигната посредством игра на светлини и форми. LED пана, луни и медни лампи са позиционирани в унисон с изчистен и стилен интериор.

Основната жилищна площ се откроява със студени гланцирани и огледални повърхности. Наблюдаваме ги осезаемо в хола, трапезарията и кухнята.

Модерен апартамент в СофияКухнята е обособена в ниша с правилни форми и модернистични мебели. Изглежда семпло, но практично. Липсата на обков открива допълнително площта, а дървените облицовки и гранитния плот в тъмносивата гама са етикет за съвременна визия. Скрито осветление, огледална маса и удобни кресла – идеално подсилване на изискания декор.

Огледалните стени, макар и тъмни изглеждат уникално, но това не е единственото им предимство. Отраженията, които създават придават усещане за по-голяма площ.

Спалните са решени в подбраната за целия апартамент тоналност, но с далеч по меки и нежни материи. Текстилна облицовка на стената зад пищното легло, мек пастелен мокет, овални осветителни тела и луксозни завивки придават характерна изящност и уют в обстановката. Всеки детайл в това интимно помещение предизвиква усещане за спокойствие и душевен комфорт.

Банята е красива, строга и практична. И тук изчистената визия и познатите тонове са взели приоритет. Съчетанието от грапав и гланциран фаянс е в унисон с нежното скрито осветление.

Във всеки кът на този дом прозират далновидността и креативният подход на професионалистите от ALL IN STUDIO. Насладете се на индивидуализма!

Снимки: Nikki Candelero | Candelero Photoshoots

Онлайн магазин на GRANDecor