Уникален интериор с винтидж акценти

Уникален интериор с винтидж акценти

Замисляли ли сте се какво послание носи думата „винтидж“? От френски буквално означава отлежало вино. Винтидж стила е истинско вдъхновение за дизайнерите. И има защо! Също като виното някои стари мебели и материи стават все по-ценни, след като са отлежали през годините. Те запазват в същността си парченце история и духът на миналото. Навяват красиви спомени и носят жадуваната наслада.

Романтиците и сантименталните хора често избират този стил, за да обзаведат дома си. Както виждате и от този уникален интериор с винтидж акценти идеите могат да бъдат много и разнообразни. Старата грубовата масичка в хола, лампионите с вкусът на миналото, любимата табла за сервиране на баба, кристалните стъклени полилеи и уникалния шкаф с прозорчета – всичко може да се реставрира и да допълни романтичната атмосфера в дома ви. Плетените ратанови столове, кафезът за птици от детството, шивашкият метър и очилата на дядо – сантименталната стойност често е водеща в обзавеждането.

Орнаментите на спалните и столовете, кутията за бижута на мама, белите и пастелни топли тонове в дома ни карат да се чувстваме спокойни и удовлетворени. Залагайки на този стил имате пълната свобода да подберете обзавеждането си и да си нарисувате една уникална винтидж къща.

Онлайн магазин на GRANDecor