Уникален дуплекс апартамент с модерна визия

Уникален дуплекс апартамент с модерна визия

Дуплекс жилищата са изключително предизвикателство за дизайнерите. На практика, това са две огледални еднотипни пространства, които се преобразяват в обща площ. Каним ви да разгледате един уникален дуплекс апартамент с площ от 81 кв.м, простиращ се на две нива.

На първо време забелязваме големите прозорци на жилището. Естествената светлина прониква във всеки кът на жилището. Площта е отворена и помещенията не са строго обособени посредством стандартните врати. Тук дизайнерите са наблегнали на интересни и по-нетрадиционни решения. Така например спалнята на домакините е позиционирана на второто ниво, до което се достига чрез елегантно стълбище с прозрачна периферия.

Архитектурата е много интересна – сводове, скосове, наклони и капандури. Всичко това прави атмосферата неповторимо уютна. Като добавим и красивата камина, облицована в релефен бял фаянс, попадаме в същинска приказна среда.

Всекидневната е голяма отворена площ, тонирана в бяло. Еднотипните скосове на тавана и колоната по средата подсказват за това, че сме на последен етаж в сградата.

Обзавеждането в дома е стилно и модерно. Кожените табуретки са в унисон с ниска сгъваема масичка в бяло. Изискана маса за хранене с облечени столове в бял памук е грабващ вниманието ни акцент в трапезарната зона.

Стилен барплот от естествено дърво е красиво осветен с мобилен овален лампион. Всеки елемент, от красивата бяла кухня до големите прозорци без завеси и перфектното подово покритие, допринасят за изисканата визия на този уникален дуплекс апартамент.

Както вече споменахме, второто ниво на дома е предвидено за релакс. Голямо легло е позиционирано в средата на помещението. В ъгъла на импровизираната стая е дискретната позиция на дрешника. Тук мебелите са малко, тъй като скосените тавански части изискват особено съобразяване с архитектурата. Големи отваряеми прозорци са издигнати точно над спалнята и вечер предоставят страхотна гледка към звездното небе.

Разгледайте галерията ни и ще се уверите, че сте попаднали в един истински красив дом.

Онлайн магазин на GRANDecor