Уникален артистичен дом с винтидж находки

Уникален артистичен апартамент

Изборът на интериорен дизайн винаги е показател за това, какви личности обитават едно жилище. Предстои да се уверим в истинността на тази теза.

Ще надникнем в уникален артистичен дом в Лондон. Собственичката Fanny Moizant е един от създателте на платформата за продажба на луксозни модни артикули Vestiaire Collective.

Изобилието от цветове е впечатляващо овладяно на фона на изчистени бели стени в помещенията. Във всеки ъгъл се натъкваме на еклектичен интериор, включващ комбинация от стилове. Белият фон напомня за скандинавски стил, а мебелите с история внасят винтидж усещане.

Висулките на пищните полилеи и фината орнаментика по таванските корнизи придават аристократична визия на обстановката. Дървените капандури на прозорците са в унисон с ретро мотивите на дамаските, носещи полъха на миналото. Въпреки наличието на модернистичен дизайн, изразен чрез меката мебел, масата за кафе и декорацията по стените, преобладават акценти в характерния за 50-те години стил.

Отлично впечатление прави добрия синхрон на различните типове материали, присъстващи в дизайна на помещенията. Балансът между мраморния плот на масата, дървеното кресло и камината е завидно премерен.

Кухнята е изчистена и семпла, тонирана в снежнобяло. В дизайна преобладава модернизъм, съчетан с лека ретро орнаментика по тавана. Липсата на обков по шкафовете прави визията непретенциозна, а цветната черга на пода придава доза уют на помещението.

Бяла кухняСпалнята е романтична и нежна по женски. Преплитането на стилове отново загатва за характера на домакинята. Копринени чаршафи в пастелно зелено, скосени бели стени, тъмен дървен под, пъстър килим за баланс и ратаново кресло с овална форма. Отворената площ към банята подчертава интимността в помещението.

Дамска спалня със скосен таванБанята е стилна и модерна. Прави форми и конструкции, голямо огледало на стената, вана и прозрачна матирана душ кабина. Смесители с изискан дизайн, солидно количество естествена светлина, иноксови акценти и фини гланцирани повърхности. Идеалното съчетание.

От всяко кътче в този уникален артистичен апартамент се усеща изискан лукс и премерена доза шик. Ексцентричността на съчетанията ги прави уникални и неподражаеми. От матрьошките на работния плот до арабската възглавница на пода, всеки елент има своята стойност и сантимент.

Пренесете се на различни места по света с една виртуална разходка из това пищно жилище в Лондон.

Онлайн магазин на GRANDecor