Умението да сътвориш изискан малък апартамент

Умението да сътвориш изискан малък апартамент

Не е случайно, че сме подбрали жилище в Милано, което смело можем да дадем за пример. Традиционно в Италия дизайнът е на много високо ниво. Представяме ви изискан малък апартамент, дело на професионалистите от Disegnoinopera, които завършват проекта през 2013 г. С много вкус и стил е създаден един истински красив дом.

На първо място впечатление прави изборът за основен цвят в бяло, което е гарантиран начин да се уголеми визуално жилищното пространство.

Подът е тониран в лек пастелен нюанс, напомнящ естествено дърво. Той кореспондира приятно с бледите млечни тонове, избрани за кухнята и трапезарията.

За да се избегне скучната визия на този изискан малък апартамент, дизайнерите са прибегнали до три, четири акцента с лек цвят във визията на мебелите. Интересното е, че са различни, но всички покриват една гама от светло сиво, през светло синьо до синьо. Отличен избор по наше мнение!

Модерна вита стълба в нишата между хола и трапезарията е безспорния фаворит в дизайна. Изящна, тясна, но красива и практична, тя ни води към най-интимната част – спалнята. Признаваме, любими са ни огромните декоративни череши, които красят трапезната маса.

С цел да изглежда интересно на фона на семплия избор за обзавеждане, тук откриваме ценни идеи за малък апартамент.

Разгледайте следващите снимки! В този изискан малък апартамент всеки би се чувствал специален.

източник