Умението да се създаде скандинавски декор

Умението да се създаде скандинавски декор

Харесвате свежестта и преобладаващите светли тонове в дома, искате да постигнете простор в малко жилище? Заложете на скандинавски декор и няма да сгрешите.

Белият цвят е задължителен елемент, особено за стените и таваните на апартамента, а в определени случаи стои отлично и на пода. Това ще ви осигури възможност да изберете мебели в какъвто и да било цвят – гарантирано е, че ще са подходящи.

Ето и един чудесен дом за нагледен пример! Тухлен панел или стена като акцент в стаята е често срещан елемент в скандинавския декор. Откриваме много осветителни тела – лунички в банята и над кухненския плот, настолни нощни лампи в детската, спалнята и хола, интересни полилеи в предимно обли форми из целия дом. Ще се насладим и на изобилие от цветни детайли – ярък едноцветен диван в хола, шарени декоративни възглавнички по леглата, разнообразие от книги в библиотеката.

Изчистени бели лавици по стената и минималистични мебели придават допълнително пространство на стаите в апартамента.

Основна цел в обзавеждането трябва да бъде постигането на максимален простор и светлина. Ако заложите на част от тези акценти гарантирано ще си осигурите скандинавски декор. Струва си да опитате!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor