Удоволствието да си имаш модерна тераса на покрива

Удоволствието да си имаш модерна тераса на покрива

Едва ли някой би отказал възможноста да прекарва ежедневно малко време на модерна тераса на покрива на жилището си. Ако имате такава площ и нямате идея как да я реализирате бихме могли да ви предложим един красив и удобен вариант за обзавеждане на тераса.

Избрали сме ви нагледен пример в Монреал, Канада, дело на дизайнера Мартин Брисон. Разположена на покрива на два двуфамилни бутилиращи завода, тази тераса се отличава с изискан дизайн, модерни решения и красива гледка към необятния северен град. Тя е и своеобразна градина, простираща се на внушителната площ.

Творческото виждане на дизайнера е изразено чрез цветовете, перфектното усвояване на пространството и съвременното обзавеждане.

За да бъде максимално удобно в градината има обособени няколко къта. Кухненска част с маса за хранене е разположена под красива беседка, декорирана с нежни тюлени завеси. Ъгълът с мека мебел и удобните стилни шезлонги допринасят за атмосфера на пълен релакс.

Пространството е с изчистени линии, а нежните тонове на естествено дърво в съчетание с бяло и венге придават модерна визия на терасата.

Санитарният възел в закритата част от пространството дава възможност да се усещате комфортно, дори и на покрива.

Всеки елемент в обзавеждането е премислен и въпреки избора на минималистичен дизайн, няма нещо, което да липсва в пространството на терасата. Отлична работа, постигната с мисъл и въображение!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor