Удоволствието да си имаш модерна тераса на покрива

Удоволствието да си имаш модерна тераса на покрива

Едва ли бихте отказали възможноста да си открадвате ежедневно по малко време на своята модерната тераса, на покрива на сградата. Ако имате такова място на разположение и нямате идея как да го оползотворите, предлагаме ви като идея един красив и удобен вариант за обзавеждане на тераса.

Избрали сме ви нагледен пример в Монреал, Канада, дело на дизайнера Мартин Брисон. Разположена на покрива на два бутилиращи завода, тази тераса се отличава с изискан дизайн, модерни решения и красива гледка в градски стил. Тя е и своеобразна градина, простираща се на внушителната площ.

Творческото виждане на дизайнера е изразено чрез цветовете, перфектното усвояване на пространството и съвременното обзавеждане.

За да бъде максимално удобно в градината има обособени няколко къта. Кухненска част с маса за хранене е разположена под красива беседка, декорирана с нежни тюлени завеси. Ъгълът с мека мебел и удобните стилни шезлонги допринасят за атмосфера на пълен релакс.

Пространството е с изчистени линии, а нежните тонове на естествено дърво в съчетание с бяло и венге придават модерна визия на терасата.

Санитарният възел в закритата част от пространството дава възможност да се усещате комфортно, дори и на покрива.

Всеки елемент в обзавеждането е премислен и въпреки избора на минималистичен дизайн, няма нещо, което да липсва в пространството на терасата. Отлична работа, постигната с мисъл и въображение!


 

Обзавеждане за тераса и балкон от GRANDecor


 

Онлайн магазин на GRANDecor