Удобства и релакс в удивителна горска къща

Удобства и релакс в удивителна горска къща

The Port Ludlow Residence е дом, който спира дъха и ще ви накара да се чувствате специално, благодарение на невероятния баланс между природната красота и отличния дизайнерски подход. Елегантната визия на тази удивителна горска къща е това, което ни печели от пръв поглед. Намира се на брега на Hood Canal в Western Puget Sound, Вашингтон и е красиво проектирана от Finne Architects. Да надникнем отвътре!

Високите тавани на помещенията и големите вратопрозорци без пердета и щори са основните особености, които ни впечатляват в интериора. Този избор позволява силната връзка с природната картина наоколо и навлизането на естествена светлина навсякъде в дома.

Обзавеждането е модерно, а осветителните тела са многобройни. Мека мебел в пастелни тонове, стъклени маси с метални столове и дизайнерска камина в индустриален стил са някои от стилните решения в хола и трапезарията.

Помещенията са обособени в едно общо отворено пространство и това допълнително създава усещане за простор.

Красив кухненски остров с мивка и практични чекмеджета са част от изисканата визия на кухнята с изглед към хола и природния заобикалящ пейзаж.

Елегантно стълбище извежда на второто ниво, където са помещенията за релакс. Спалня с класическа визия и кабинет с неповторима гледка към езерото са част от решенията на втори етаж.

Тази удивителна горска къща е пример за изискан и удобен интериор. Докоснете се до природата и се заредете с положителни емоции!

източник

 

Онлайн магазин на GRANDecor