Тосканска вила за истински ценители на красотата

Вила в тоскански стил

Когато думите не стигат да опишеш възхищението си, когато всички сетива са впрегнати да изпитат удоволствие от гледката, значи това е вашето място.

Такова е усещането поглеждайки към тази тосканска вила. Толкова изящество и чар, стил и богато въображение, уникален подбор на мебели и детайли – рядко съвършенство.

Тази традиционна тосканска вила в Малибу е дело на архитекта Paul Brant Williger. Разположена по протежението на бреговата ивица, къщата е озарена от калифорнийско слънце и разполага с прекрасен изглед, пясъчни златисти нюанси и вдъхновяващ интериор.

Щедрите пропорции на пространствата в къщата те оставят безмълвен. Сводести тавани и изящни дорийски арки придават приятен ритъм на формалния живот. Открити дървени греди, каменна настилка и богата дограма подчертават класата в дома.

Обляна в цветовете на слънцето и пясъка тази тосканска вила е тонирана в кафяво, златисто и бежово. Декорът на дома е оформен с традиционни и съвременни мебели, внимателно комбинирани с нежни акценти. Еклектичната смесица на стилове придава безгрижност и настроение в къщата.

Този дизайн е пример за индивидуалност, вкус и съвършенство!

Онлайн магазин на GRANDecor