Семпъл планински дом с топъл интериор

Топъл интериор в семпъл планински дом

Ще ви покажем един стилен дом, разположен в ски курорт в северната част на Испания. Да разгледаме тази красива планинска къща с топъл интериор.

Облицовки по стените, колоните и гредоредите, както и масивното стълбище от необработено дърво са в основата на очарованието на този дом. Този избор на дизайнерите носи усещането за пряка връзка с природата навън. Скосените тавани и унифицираното обзавеждане на територията на целия дом са още една предпоставка за уют и топлина в интериора.

Поглеждайки в хола, откриваме масичка от сковани дървени летви, досущ като тези, от които са направени шкафовете в кухнята, в банята и гардероба в спалнята. Мебелите в детската стая също следват концепцията на цялостния интериор в дома. Тази еднаквост гарантира усещането за комфорт във всяко помещение на планинската къща.

Цветовете са един от основните фактори при създаването на топъл интериор. Светли и нежни тонове са избора на дизайнерите в случая. Бяло, бежово, сиво и кафяво са балансирани с леки акценти в жълто и оранжево. Дървените облицовки в цялата къща са в унисон с оцветените в светло сиво стени на стаите. Черно-белите снимки в рамки пък придават съвременна нотка на дома. Цветните възглавници по меката мебел и свежите цветя на масата подсилват допълнително настроението.

За да се акцентира натуралната визия на къщата и стаите да изглеждат максимално светли, проектантите са взели решение да няма щори и пердета в дома. Дограмите сами по себе си са масивни и достатъчно ефектни, а скосовете по тавана позволяват по-лесното проникване на слънчева светлина в помещенията.

Този красив планински дом е вдъхновяващ. Не пропускайте да го разгледате!

източник