Топлина и уют в луксозен мезонет

Топлина и уют в луксозен мезонет

Големите мечти и красивият стил вървят заедно в създаването на замък от индивидуалност и разкош сред неповторимия силует на големия град. Луксозен мезонет в Сохо, Ню Йорк – заимстван от богатата естетиката на Източна Азия, Art Deco и промишлената чувствителност на модернизма на 60-те.

Жилището е обновено от архитекта Edward Siegel в сътрудничество с интериорните дизайнери от Ernest de la Torre.

Разположението и пространствата на този луксозен мезонет са щедри и сложни. Три спални, две бани и четири индивидуални тераси – истинска възможност да се насладите на живота сред прекрасните декори.

Апартаментът е достъпен през по-ниското ниво, което може да се нарече фоайе. Напълно оборудвана кухня, кабинет, спалня за гости и баня също се намират на този етаж. Изискана тераса допълва чара на помещенията. Горното ниво разполага с по-ограничено пространство, но пък има уютна стая, както хидромасажна вана и тераса. Това ниво предлага страхотно открито пространство с пищна градина на площ от 1145 квадратни метра.

Декорът е храктерен с топли цветове и богати текстури на мебелите. Всичко това позволяват да намерите своето място сред тях. Целият луксозният мезонет е изработен в елегантност, лукс и с непоколебим нюх за естетика!

Онлайн магазин на GRANDecor