Таванско жилище, което ще ви вдъхнови

Таванско жилище което ще ви вдъхнови

Днес ще ви запознаем с реновирано холандско таванско жилище, в което е подчертан плавен преход от миналото към съвременната действителност. Дизайнерите от Global Architects са заложили на модерно обзавеждане, съчетано с впечатляващи предмети и акценти от миналия век. Тухлените стени, стоманената печка и бетона около камината са само малка част от тези акценти.

Добра идея е нишата за дърва, вградена в бялата стена. Съвременната мека мебел си подхожда със стар дървен люлеещ се стол. Тухлената фасада в кухнята кореспондира с необработената дървена маса. Всичко бяло наоколо позволява добро сливане с иноксовият тон на вградените уреди, а за да се избегне монотонния цвят в помещението, столовете са подбрани в различни ярки цветове.

Шведската стена в спалнята е чудесна идея на дизайнерите. Отлично впечатление в това таванско жилище прави и стилното обзавеждане за тераса. Красиво дюшеме, печка, необходимото количество дърва, малко барбекю и красива рамка с пълзящи растения на бялата фасадна стена. Идеален начин да се насладиш на гледката от тавана. От курнизите на тавана, до формата на полилеите – всичко в този дом е в състояние да бъде вдъхновение.

Онлайн магазин на GRANDecor