Дом в индустриален стил

Тавански апартамент в индустриален стил

От известно време наблюдаваме нова тенденция в областта на интериорния дизайн и строителството и това е превръщането на индустриалните пространства в модерни жилища. Радикалният проект от снимките ще ви остави очаровани от крайния резултат. Кой би си помислил, че едно сиво и мрачно индустриално помещение може да се превърне във великолепен тавански апартамент? Това е чудо, което само опитен дизайнер като Диего Револо може да сътвори.

На снимките ще видите как естественият цвят на тухлите по стените е бил заличен с помощта на светла боя, която придава съвсем нов вид на помещението. Създава се минималистична и стилна атмосфера, която е подсилена от употребата на модерни и атрактивни мебели.

Благодарение на високите тавани, дизайнерът е успял да превърне помещението в мезонет, в който на горното ниво е обособено място за спалня с баня. На долното ниво откриваме върху една обща площ кухня, трапезария и всекидневна. Оригинални елементи, като грубата вита стълба, напомнят за предишното предназначение на апартамента.

Черният под подсилва футуристичния дизайн и предоставя идеална възможност на жълтите акценти да изпъкнат. Комбинацията между тъмни и светли тонове изгражда баланс в интериора.

Още един елемент от дизайна заслужава внимание и това е огромния прозорец във всекидневната. Той не само служи за изпълване на модерния дом с естествена светлина, но и предоставя на обитателите несравнима гледка към града.

Онлайн магазин на GRANDecor