Създайте настроение чрез стилен цветен интериор

Настроение и страст чрез стилен цветен интериор

Цветовете в интериора ни предразполагат да се чувстваме комфортно и уютно в жилището си. Да създадеш красив дом е представа, която всеки човек усеща и разбира по свой начин. Едни се радват на весели и закачливи цветове, а други се чувстват добре сред по тъмни и ненатрапчиви нюанси. В тази публикация сме събрали разнообразни идеи за стилен цветен интериор, които биха могли да са полезни за всеки от вас.

Когато замисляме визията на дома си е добре да сме наясно със стила, който искаме да преобладава в помещенията. Това означава, че цветовете са еднакво важни, както в хола и трапезарията, така в кухнята, спалнята и банята. В зависимост от предпочитанията си, можем да живеем цветно сред бароково или ретро обзавеждане, сред модерни решения или просто в красива шаби шик среда.

Сложната палитра от цветове ще ви донесе настроение, ще ви вдъхнови за приключения и ще ви кара да живеете с усмивка.

Дизайнерът на проекта Андрю Хауърд е въплатил особена чувствителност във всяка част от жилището. Помещенията се отличават с индивидуален чар и идентичност. Макар и многоцветно, пространството е подчинено на изискан стил и качествена визия. Всяка стая се отличава със стилен цветен интериор, съчетан с премерен баланс между мебели, акценти, материи и тонове. Изкуството да съчетаеш цветовете е присъщо само на добрите дизайнери.

Фигуралните мотиви с много цвят са характеристиката на хола. Тюркоаз и циклама са особената симбиоза, властваща в детската. Сиво и маслено зелено характеризират спалнята, а банята е изразена чрез белоснежна чистота.

Един коридор с цветна ламперия или веранда с флорални мотиви са в състояние да въздействат на всеки.

Колкото и да е цветно, в този дом всичко си има предназначение и носи своята индивидуалност. Не вярвате ли? Просто се потопете в галерията ни. Струва си да се докоснете до страстта и финеса, с които всичко в този дом е изпипано!

източник