Съвременно обзавеждане в сиво и бежово в невероятен горски дом

Съвременно обзавеждане в сиво и бежово

Дизайнерите от Viz Line Studio са проектирали тази необикновена къща с идеята за стилен и модерен интериор, който да гарантира релаксация и приятни мигове у дома. Според тяхното виждане в жилището преобладават материали като естествено дърво и бетон, преляти в неангажиращи нюанси на сиво и бежово.

Връзката с природата е основен мотив в избора на концепция за жилището. През големи вратопрозорци във всяко помещение навлиза солидно количество естествена светлина. Част от стените и таваните са покрити с дървена ламперия, а някои от мебелите са изработени от бетон.


 

От магазина: Обзавеждане в сиво и бежово


 

Осветителните тела, маси, столове, постелите на пода, кашпите и акцентите във всекидневната също впечатляват с естествените материали, от които са направени. Сламени рогоски, плетена фина дървесина или масивно дърво присъстват почти навсякъде в помещенията. Интересните форми на мебелите и плюшените дамаски са характерна черта на съвременното обзавеждане.

Незаменима гледка към гората придава допълнителна доза очарование и романтика на дома.

Обзавеждане в сиво и бежово присъства и в спалнята. Надигнатият под около леглото, спуснатите от тавана медни осветителни тела, големите прозорци и вграденият гардероб, заемащ цялата стена са малка част от предимствата в стаята. Плетеното кресло и кошовете в ъгъла са решени изцяло в стилистиката на жилището. Пространствата са свободни, а мебелите ограничени, което дава допълнително усещане за свобода.

Минималистична спалняВсеки детайл, цвят и форма са точно премерени. Предимството да се използват само определени нюанси и съчетания на сиво и бежово пък придава елегантна визия на този горски дом. Стил, красота и функционалност без излишна суета.

Онлайн магазин на GRANDecor