Съвременна провинциална къща – баланс за сетивата

Съвременна провинциална къща – баланс за сетивата

Тази семпла постройка, преобразена чрез модерен шаблон, създаваща луксозен и красив облик на пищните калифорнийски земи, е дело на архитектите от Turnbull Griffin Haesloop. Разположена близо до град Петалума, тази съвременна провинциална къща съчетава чара на съвременната технология и носталгията и атмосферата на традиционната ферма.

Красивата съвременна провинциална къща е построена според стандартите на класическата архитектура. Големи прозорци, достатъчно естествена светлина и плътни красиви пространства. Убедително бяло и светли пастелни нюанси, стилни вградени модули, изкусителна декорация по стените и внушителна мека мебел. Тези детайли от съвремието са умело съчетани и обединени в основната жилищна площ. Въздействат ефективно дори и от разстояние.

В къщата се използват  геотермални системи за отопление и охлаждане, както и слънчеви и фотоволтаични панели, добавяйки сериозни еко предимства на тази съвременна провинциална къща.

Подобно на традиционната селска ферма, тази резиденция живее в баланс с околната среда и по този начин е горд носител на сертификат LEED Platinum. Ако сте истински чувствителни и милеете за селския чар и домашния уют, несъмнено това е вашето местенце!

 

Онлайн магазин на GRANDecor