Съвременна модерна вила с басейн

Съвременна модерна вила с басейн

Тази съвременна модерна вила с басейн, изцяло в духа на Майорка се намира в близост до голф игрището Son Vida. Идеално жилище за тези, които търсят да се насладят на грандиозната красота, комфорта и стила на Балеарските острови.

Обзаведен от край до край с класни мебели, съоръжения и елементи, тази модерна вила с басейн излъчва съвременен дизайн и предлага приятна пауза от темпото на съвременния живот. Обляна в бяло, къщата разполага със страхотни гледки към околния пейзаж и морето. Огромни прозорци и сръчно изкривени фасади създават оживен разговор между жилищните пространства.

Голям двадесетметров инфинити басейн и разкошна дървена веранда с пищни мебели и пространства обгръщат дома. Интериорът е решен в бяло, с фина нотка на земни цветове и текстури. Изчистено, контролирано и подредено обзавеждане завършва в ярък бял контраст с малко бежово или топло кафяво. Дървени подови настилки, гранитни плочки и открити каменни стени – всичко това подчертава стила на тази модерна вила. Спретнат и изчистен, този проект излъчва жизнерадост. От всеки детайл лъха подпис на стил и комфорт. Приказна реалност!

Онлайн магазин на GRANDecor