Съвременна голяма къща с красива градина

Съвременна голяма къща с красива градина

Има много и различни начини да се проектира практична голяма къща. Днес ще ви запознаем с делото на  Darren Campbell Architects, които са сътворили нестандартен съвременен проект. Дом, разположен в предградие на северния бряг в Сидни.

Замислена като два отделни сегмента, позиционирани около стилна градинска площ, тази просторна и светла къща се простира на територия от 1400 кв.м. Единият сегмент разполага с 5 спални и 4 бани. Другият е обособен като площ за социални дейности. Там се помещават официална трапезария, напълно оборудвана кухня, домашно кино, лятна кухня, винарска изба и гараж за три коли. Добър избор е съоръжението за събиране на дъждовна вода.

Впечатление правят отворените пространства и стилното обзавеждане на къща. Големи вратопрозорци пропускат солидно количество естествена светлина. Цветовете са семпли и обрани. На бял фон са употребени тонове на естествено дърво и стилни сиви нюанси. Стъклени первази, масивни колони и бутикови мебели създават усещане за изисканост и простор в помещенията. Минималистичното обзавеждане прави стаите просторни. Овалните мебели, решенията от кожа и стилен текстил внасят допълнителен чар в дома. Мрамор, инокс и качествен порцелан са част от баните и кухненската част. Тук можете да се насладите едновременно на къща и градина. Богата тропическа растителност е подредена функционално в дворното пространство. Красивият басейн и внушителната зеленина са предпоставка за допълнително удобство, уют и качествен релакс.

Насладете се на тази разкошна къща!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor