Съвременна голяма къща с красива градина

Съвременна голяма къща с красива градина

Днес ще ви запознаем с делото на Darren Campbell Architects, които са сътворили от тази голяма къща един нестандартен, но съвременен дом, разположен в предградие на северния бряг на Сидни, Австралия.

Планирана като два отделни сегмента, позиционирани около стилно оформена зелена площ, тази просторна и светла къща с градина се простира на територия от 1400 кв.м.

Единият сегмент разполага с 5 спални и 4 бани, а другият е обособен като площ за социални дейности. Там се помещават трапезария, напълно оборудвана кухня, домашно кино, лятна кухня, винарска изба и гараж за три коли. Чудесно решение е и съоръжението за събиране на дъждовна вода.

Впечатление правят отворените пространства и стилното обзавеждане на къщата. Големи вратопрозорци пропускат солидно количество естествена светлина.


 

Модерно обзавеждане за къща от GRANDecor


 

Цветовете са семпли и обрани. На бял фон са употребени тонове на естествено дърво и стилни сиви нюанси. Стъклени первази, масивни колони и бутикови мебели създават усещане за изисканост и простор в помещенията. Минималистичното обзавеждане прави стаите просторни. Овалните мебели, решенията от кожа и текстил внасят допълнителен чар в дома. Мрамор, инокс и качествен порцелан са част от баните и кухненската част.

Богата тропическа растителност е подредена функционално в дворното пространство. Красивият басейн и внушителната зеленина са предпоставка за допълнително удобство, уют и качествен релакс.

Потопете се в атмосферата!

Онлайн магазин на GRANDecor