Отлични решения или съвременна българска архитектура

В последните години хората предпочитат да живеят сред природата. И в това има резон, разбира се. Да имаш къща и градина и да се радваш на чистия въздух е доста по-приятно решение, пред това да си затворен в апартамент сред замърсената градска среда. Днес ще ви покажем една красива комбинация от съвременна българска архитектура и модерно обзавеждане за къща.

На първо време сме впечатлени от изчистената визия на дома. Къщата е разположена на хълмиста местност в близост до София, а проектанти са професионалистите от I/O Architects. Площта около постройката е засята с красив райграс, а стените от живи плетове около дома допълнително обогатяват зеленината в района. Това решение за жива ограда е отличен избор при нужда от уединение и неприкосновеност.

ВИЖ ОЩЕ: Внушителна българска архитектура насред Добруджа

Красивата модерна постройка е с отворен план, а замяната на плътни стени с големи прозоръчни рамки е стилно, съвременно решение. Наличието на френски прозорци е гаранция за навлизането на максимално количество естествена светлина във всяка точка на дома. Това е и едно от предимствата, добре предвидени в проекта. Прочети повече...

Снимки: Assen Emilov

Онлайн магазин на GRANDecor