Красива и стилна мансарда в Чехия

Красива и стилна мансарда в Чехия

Днес ще се запознаем с една стилна мансарда, намираща се в столицата на Чехия – Прага и завършена през недалечната 2011 година. Професионалистите от A1 architects  са свършили отлична работа с този дом, простиращ се на щедрите 220 кв.м.

Цветовете, формите и обзавеждането са в абсолютна хармония помежду си. Отворения архитектурен план позволява значителна гъвкавост в подредбата. Долното ниво приютява по-голямата площ от мезонета и там са разположени всекидневната и кунята.

Холът е семпъл и изчистен, а камината е вградена в ъгловата циментова стена. Малка маса за джага краси пространството пред стълбите. Минимализмът е осезаем.

Кухнята е практична и доста просторна. Обзаведена със стилни и изискани мебели. Гланц, мрамор и дърво са в основата на избора на дизайнерите. Масивна дървена трапезарна маса с изящни черни столове са в баланс с черен мраморен плот, иноксови уреди и бели гланцирани шкафове.

На второто ниво в тази стилна мансарда са разположени спалнята и банята. Спалнята е изчистена, с огледала и вградени гардероби, които допълнително разширяват пространството. Банята е изискана и обрана, решена в бяло и светъл мрамор.

Насладете се на един красив „атик“ дом. Има с какво да ви спечели!

източник