Стилна и модерна къща от дърво и камък

Камък и дърво се обединят в симфония от мащаб, текстура и форма в тази красива резиденция в Мексико. Elias Rizo Arquitectos сливат индивидуалните домове на двама братя в хармонична дизайнерска схема.

Тази модерна къща от дърво и камък е едно докосване на органичната еволюция. Уникалният дизайн отговаря на желанията на клиентите да внесат топлина чрез създаване на фини вариации в общата тематика и капсулиране на индивидуалната идентичност през пространството. Декорът, и в двете части, е богато разположен посредством разнообразието от материали и палитрата от цветове, позовавайки се на разчупения мащаб и структура, които пространството обединява.

Къща A е разположена в по-високата част на имота и е по-закътана. Вътрешният двор носи в щедра доза естествена светлина и ентусиазъм. Къща Б е много по-отворена и екстровертна и пространствата й се изливат в околностите. Нейното оформление носи подреденост на площта.

Тази модерна къща от дърво и камък е истинско творение на съвременното изкуство. Умело проектирана, тя ще ви предложи богата гама от преживявания и емоции. Впечатляващо и вдъхновяващо!

via