Стилен и цветен семеен дом в Чикаго

Стилен и цветен семеен дом в Чикаго

Днес имаме удоволствието да ви представим един цветен семеен апартамент в самия център на Чикаго, САЩ. Разположен е на последния етаж на бивш хотел и разполага с неповторима гледка над покривите и небостъргачите.

Жилището е проектирано, за да бъде удобно, както на петчленното семейство, което го обитава, така и за гостите, които често посещават дома. В следващите снимки ще видите един модерен интериор, постигнат с баланс на цветове и фигури. Голяма част от пространството е боядисано в бяло. Този тон е отличен избор за основа, над която да се надгражда със смели цветове.

В кухнята, на базата на белотата е акцентирано с червено, чрез столовете, с инокс, посредством уредите и със зелено, благодарение на красив жив храст в ъгъла. Семпло, но въздействащо.

Антрето пред стълбището е значително по-артистично. Красиви, многоцветни стъклени обувки служат за декорация на рафтовете по стената. Бутикови кресла с пъстри дамаски напомнят за колоритен мексикански стил в модерен дом.

Дребни детайли пъстрят обстановката в хола около камината. Възглавнички, килими, пана, кресла и полилеи. Всеки елемент с наситен нюанс определя духа в този цветен семеен дом, а огромната тераса с красива гледка и ярки акценти прави обстановката неповторима. Насладете се!

via

Онлайн магазин на GRANDecor