Стилен и добре проектиран едностаен апартамент

Стилен и перфектно проектиран едностаен апартамент

Как може апартамент с площ от само 21 квадратни метра да става за живеене? В Швеция може. И не стига, че този едностаен апартамент побира всичко, което може да ви е нужно, ами дори е стилен и комфортен. Това е домът на млада двойка, която определено оценява труда на интериорния дизайнер и както виждаме, определено има защо.

Когато спестяването на пространството ви е приоритет, можете да решите много от проблемите в своето домакинство като изберете правилния и най-подходящия начин за съхранение на принадлежностите си.

Огромно количество естествена светлина облива всичко в този апартамент, така че придава усещане за въздушност и простор. Особено светло е кътчето, предназначено за трапезария. Недалеч от него е разположен красив диван, а точно над него се намира „спалнята” на двойката. Леглото е повдигнато на здрава платформа, която разполага с лавица и нощни лампи, за спокойна нощ и комфортен сън.

Оформеният като кухня ъгъл е напълно достатъчен за готвене на вкусни ястия, както и за съхранение на хранителни продукти и необходимите уреди за приготвянето им. Завършекът тук е малка, кокетна баня, разположена до входа на този едностаен апартамент.

Удивително е как толкова малко пространство може да побере всичко, което е необходимо на една млада двойка да живее спокойно и комфортно. При това с подчертан собствен стил!

Онлайн магазин на GRANDecor