Стилен и оригинален интериорен дизайн

Стилен и оригинален интериорен дизайн

Декорирането на един апартамент в смели цветове, меки текстури и необичайни модели изисква много предвидливост, изобретателност и находчивост. Декораторът Женя Жданова се справя с тази задача фантастично. Основната философия, която следва дизайнерката се гради на прагматичност, функционалност, елегантност и стил. В този дом с оригинален интериорен дизайн откриваме, че настроението се създава с комбинация от стил, цветове и облицовки.

Темата във всяка част от жилището е еднотипна и се спазва последователно. Основните акценти се съдържат в цветовата палитра от синьо и сиво, формите на мебелите и избора на фигурален фаянс.

Синият цвят е неизменна част от кухнята. Шкафовете са тонирани в този пастелен тон и са в унисон с меката приятна визия на сиво-бежовите отенъци наоколо. Тухлената стена и дървеният под засилват индустриалната визия на цялостния дизайн. Интересните столове в трапезарията, подредени около масата, са с изискана визия и не случайно подбрани в класическо черно. Този цвят е в приятна хармония с черния хладилник, первазите, етажерките и готварската печка.

Огледалното остъкление в хола оптически уголемява пространството в това, иначе, тясно и дълго помещение. Всеки елемент в стаята е като бижу, допълващо този оригинален интериорен дизайн. Диванът The Chesterfield е една от явните характеристики на пространството. Разнообразието от възглавници също е търсен ефект в подредбата. Срещаме го и в спалното помещение.

Спалнята е малка и красиво декорирана. И тук, присъствието на синьо е неизменна част от интериора. Стената зад леглото е едноцветна и тонирана в този изискан нюанс. Паралелните цветове са бледо сиво и бяло, а безспорен фаворит в обстановката са  полилеите, висящи успоредно от двете страни на леглото.

Мащабът на цветовете блика от всеки кът на жилището. Пастелно синият цвят откриваме и в банята. Тя е елегантна и стилна, като тук акцентът е в избора на фигурален фаянс с мотив, който не случайно срещаме на пода в коридора и върху килима в хола.

Друго предимство на този интериорен дизайн е преливането на материи и десени. Дамаски от фини платове, съчетани с груби килими и акценти със свежи цветя са в унисон с медни елементи и кристални декорации. Тази симбиоза придава изискана визия и неповторим стил в дома. Насладете се на красивата картина, изрисувана с любов от професионална дизайнерска ръка.

Онлайн магазин на GRANDecor