Стилен интериор на салон за красота в град Бургас

Стилен интериор на салон за красота в град Бургас

Днес ще ви отведем до Бургас, за да разгледате един стилен интериор на салон за красота. Елегантна класическа визия, златни полилеи, каменен плот, декоративни стенни елементи, това са само част от нещата които правят това студио уютно и комфортно. Благодарение на интериорно студио EXTRAVAGANCE design, разпределението, стила и визията на помещението са изцяло променени и изглеждат блестящо.

Ето какво още споделиха те за проекта:

“Зад елегантната рецепция изработена от МДФ поставихме огледална стена с ромбоидни форми и фасет. От двете страни на огледалната стена се извисяват две дорийски гръцки колони. Така увеличихме визуално иначе не голямото пространство. Бели стени, бели тавани и дървесен под допринасят за уюта и чистотата в помещението. Декоративни бели елементи на бялата стена удължават коридора към другите помещения, сякаш той няма край. Диодно декоративно осветление и основно осветление от златните полюлеи играят важна роля за изисканата визия на студиото. Витрината декорирахме с плюшени тежки завеси, елегантни, а и полезни при работа на педикюрното място, за повече дискретност прозореца може да бъде покрит по време на работа.

За да отделим зоната за записване на часове и работната зона за маникюр и педикюр поставихме кашпа с бели камъни и непретенциозна растителност.

Тъй като искахме умивалника за педикюр да е директно свързан с вода повдигнахме нивото на работната зона. Бяхме ограничени в пространството и за да оптимизираме изградихме една обща мека зона за сядане при работа на маникюрната маса и педикюрната вана. Със зелен капитониран плюш е облечена цялата облегална стена на пейката. Това е съживяващият и зареждащият цветен детайл.

Плота на маникюрната маса е от бял технически камък, тънък и елегантен. Столовете и пейката в текстил “пепита” са игрива закачка и актуален акцент.

Вътрешният дизайн играе важна роля за клиентите в едно такова пространство.”

Онлайн магазин на GRANDecor