Стилен интериорен дизайн

Стилен интериорен дизайн

Жилището от снимките е като наръчник за изискано обзавеждане и стилен интериорен дизайн. Къщата, която се намира в Лондон, със сигурност ще ви впечатли. Влизайки във всекидневната все едно влизате в покоите за кралска особа. Всичко изглежда така елегантно и пищно. Масивна каменна камина с орнаменти привлича вниманието. Красив кристален полилей е поставен на централно място и разпръсква сияние върху меките плюшени мебели. Съчетанието на цветове с стаята е перфектно – бежово, черно, сиво и синьо са внимателно дозирани за да създадат едно хармонично цяло.

Спалнята е като оазис на спокойствието сред градската джунгла. Тя е решена в кремави нюанси, като центъра на стаята е голямо легло с мека табла. Подът на спалнята е от естествено дърво, също както и нощните шкафчета. Голямо огледало с орнаменти краси една от стените.

Най-нетипичната стая в къщата е кухнята, която съчетава в себе си уникална смесица от стилове. Откриваме нотки на еклектичен, индустриален и традиционен стил представени от дървена трапезарна маса с прозрачни столове, метална поставка, висяща от тавана, върху която са поставени свещи като заместител на полилей, традиционен дървен кухненски остров, винтидж часовник, огромно кръгло огледало и много други.

Какво мислите за този стилен интериорен дизайн?

via

Онлайн магазин на GRANDecor