Стара сграда освежена със стилен интериор

Стара сграда освежена със стилен интериор

С повече старание и въображение старите плевни или къщи от миналото могат да се превърнат в атрактивно място за живеене. Именно с такова жилище ще се запознаем сега. Един дом, построен през далечната 1900 година, преустроен от селки обор в стилна съвременна къща. Интериорът съчетава характерни детайли от миналото и ярки модерни мотиви, което го прави още по-атрактивен и стилен.

Цветовете са отлично подбрани от дизайнерите. Съчетанието на каменни стени и тухлена орнаментика с ламиниран под в череша и махагонов гредоред на бял фон е наистина красиво изпълнение. Светлите нюанси на меката мебел в хола са търсен  метод за освежаване и подчертаване на цялостната визия. Мебелите са с модерен дизайн и форми, а съчетанието им с памучни материи по диваните и пода е удачен преход между стила от миналото и настоящето.

Грубият селски образ на къщата е коригиран посредством съвременни приоми. Частична гипсова стена разделя пространствата на трапезарията и хола. Семпли настолни осветителни тела присъстват насякъде в помещенията.

Големите размери на плъзгащите врати и прозорци позволяват навлизането на солидно количество естествена светлина, което е от огромно значение за свежестта в интериора и простора на жилището.

Тъмният под е ефектна част от концепцията на кухнята. Контрастът с бялото обзавеждане е израз на категорична елегантност. Стъкленият параван на стълбището е модерно и семпло решение, синхронизирано с автентичността на тухлените стени наоколо.

Терасата на къщата е нововъведение. Тя е усвоена и добре преобразена стара част от къщата. Откритият покрив е гарниран с няколко останали греди от предишната конструкция. Тази нотка е продължение на цялостната концепция за съчетание на модерното и автентичното в едно. Излазът към тази тераса от всяка стая е добре обмислен ход на дизайнерите.

Стилен интериор и удобство в красиво реновирана къща!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor