Средиземноморски стил и лукс в Майорка

Средиземноморски стил и лукс в Майорка

Собственичката на този прекрасен дом в средиземноморски стил, Елена Лопез Фонта, е комбинирала различни елементи от природата, постигайки пълен комфорт и абсолютен стил!

Голям инфинити басейн с уникални шезлонги просто допълват невероятната гледка към морето. Полупокритата веранда, пък е оборудвана и обзаведена идеално, за да служи както за място за хранене, така и за кътче за отдих.

Интериорният дизайн представлява чудесно прелята смесица от модернистично обзавеждане и акценти от природата. Преобладават дървените подове, съчетани с материали като метал и стъкло, както и с ясни и остри контури на някои от мебелите, като тези в дневната. Точно до нея е трапезарията, където един от любимите ни елементи е дървеният шкаф-бюфет със стъклени витрини, в който се вижда изящен сервиз за хранене.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Морски интериор с минимални усилия

Прозорците в цялата къща са огромни, така че да пропускат максимално количество дневна светлина и да правят пространството още по-широко.

Този дом в средиземноморски стил без съмнение е сбъдната мечта за собствениците си. А вие можете да надникнете във всяка негова стая през нашата галерия.

Онлайн магазин на GRANDecor